Scrum tavle til projektledelse - EXAKT

Shop

Scrum tavle til projektledelse

Varenummer: 712064 Kategori

5.850,00 DKK ekskl. moms

Denne SCRUM-tavle på whiteboard er perfekt til planlægning. Fordelene ved SCRUM som planlægningssystem er, at det tillader fleksible tidsplaner og deadlines, små udviklingshold, hyppig gennemgang og tæt samarbejde mellem de forskellige udviklingshold.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne SCRUM-tavle på whiteboard er perfekt til planlægning. Fordelene ved SCRUM som planlægningssystem er, at det tillader fleksible tidsplaner og deadlines, små udviklingshold, hyppig gennemgang og tæt samarbejde mellem de forskellige udviklingshold. Tavlen kan bruges som samlingspunkt om hele processen. Få det ultimative overblik over hvilke delopgaver, der er i gang, færdige og verificeret. Tavlen er simpel i struktur, og opdelt i 5 kolonner:

  • Brugerhistorie
  • Ikke startet
  • I gang
  • Færdig
  • Verificeret

Dermed bliver det let at overskue, hvor langt de forskellige opgaver er i processen.

Tavlen har et stilrent design i blå farver, der passer ind i alle virksomheder, kontorer og produktionshaller. Tavlen er en del af vores faste LEAN sortiment.

Mål: 120 x 200 cm

Whiteboardtavlen er magnetisk og skrivbar, og produceres i samme høje kvalitet som alle EXAKT’s whiteboards. Tavlen har aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner og leveres som standard med pennebakke i plast og det nødvendige monteringsmateriale. 

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.

Har du ønske om at ændre i designet, eller at designe din helt egen whiteboardtavle med grafik, er vores grafikere klar til at hjælpe dig. Tavlen kan også leveres med print på begge sider eller i specialstørrelser efter forespørgsel. Ring til os på 98 19 35 33.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os