Selvklæbende magnetramme NoteSelvklæbende magnetramme NoteSelvklæbende magnetramme NoteSelvklæbende magnetramme Note
Selvklæbende magnetramme Note
Selvklæbende magnetramme Note Selvklæbende magnetramme Note Selvklæbende magnetramme Note
Varenummer: K301450

Selvklæbende magnetramme Note

Fra
139,00 DKK
Fra
139,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Med denne selvklæbende NOTE magnetramme kan du skrive direkte på rammens indhold. Rammen kan klæbes på alle glatte overflader og beskytter dine ophæng og gør det nemt at udskifte indholdet igen og igen ved hjælp af den magnetiske lukkefunktion. 

Rammerne er velegnet til opslag med tilmeldinger, arbejdsprocesser, registreringslister, ideer og forslag. 

Rammen er klar på begge sider og har en farvet kant, der danner en rammen. Rammen er identisk på begge sider og kan derfor også anvendes på glas. Rammen kan ophænges i både stående eller liggende format. Rammen er udstyret med en holder, som passer til alle skriveredskaber med clips. 

Rammen er til montering på glatte flader, undgå derfor tapet og andre ujævne flader - her anbefaler vi vores Wallpaper magnetramme. Til vinduer og glas med direkte sollys anbefaler vi vores SUN magnetramme. Når du klæber rammen op så sørg for at overfladen er rengjort og fri for støv, fedt eller snavs. 

Vær opmærksom på malede eller lakerede overflader, da den selvklæbende bagside kan skade overfladen når rammen fjernes igen. 

Pakken indeholder 1 stk. og kan indeholde op til 5 ark almindelig A5 eller A4 papir. 

Kontakt EXAKT  
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer K301450