Selvklæbende magnetrammer, A3 - Pakke med 2 stk.Selvklæbende magnetrammer, A3 - Pakke med 2 stk.Selvklæbende magnetrammer, A3 - Pakke med 2 stk.Selvklæbende magnetrammer, A3 - Pakke med 2 stk.
Selvklæbende magnetrammer, A3 - Pakke med 2 stk.
Selvklæbende magnetrammer, A3 - Pakke med 2 stk. Selvklæbende magnetrammer, A3 - Pakke med 2 stk. Selvklæbende magnetrammer, A3 - Pakke med 2 stk. Selvklæbende magnetrammer, A3 - Pakke med 2 stk. Selvklæbende magnetrammer, A3 - Pakke med 2 stk. Selvklæbende magnetrammer, A3 - Pakke med 2 stk.
Varenummer: K301272

Selvklæbende magnetrammer, A3 - Pakke med 2 stk.

Fra
299,00 DKK
Fra
299,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Har du problemer med ophæng, som falder ned fra væggen? Med disse magnetrammer bliver det aldrig et problem igen. Rammen kan klæbes på alle glatte overflader og beskytter dine ophæng og gør det nemt at udskifte indholdet igen og igen ved hjælp af den magnetiske lukkefunktion. 

Rammerne er velegnet til ophæng af diverse skilte, kampagner, åbningstider eller information til husets gæster. 

Disse rammer er klare på begge sider og har en farvet kant, der danner en rammen. Rammen er identisk på begge sider. Ved anvendelse på glas kan indhold læses fra begge sider. Rammen kan ophænges i både stående eller liggende format. 

Rammen er til montering på glatte flader, undgå derfor tapet og andre ujævne flader - her anbefaler vi vores Wallpaper magnetramme. Til vinduer og glas med direkte sollys anbefaler vi vores SUN magnetramme. Når du klæber rammen op så sørg for at overfladen er rengjort og fri for støv, fedt eller snavs. 

Vær opmærksom på malede eller lakerede overflader, da den selvklæbende bagside kan skade overfladen når rammen fjernes igen. 

Pakken indeholder 2 stk. 

Kontakt EXAKT  
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer K301272