Sig farvel her - Banner med øjer - EXAKT

Shop

Sig farvel her - Banner med øjer

Varenummer: 622020 Kategori

1.895,00 DKK ekskl. moms

Mind forældrene om hvor de skal sige farvel til deres børn for at mindske smittespredningen med et flot banner, der er nemt at montere på en facade, ydermur eller hegn. Banneret måler 100 x 200 cm.

Banner med påmindelse til forældrene.

Mind forældrene om, hvor de skal sige farvel til deres barn, så smittespredningen mindskes. Banneret er nemt at montere på en facade, ydermur eller hegn og dets størrelse på hele 1 x 2 meter gør det synligt. Banneret er desuden med til at gøre opmærksom på den forskel, vi kan gøre sammen.

Banneret måler 100 x 200 cm og kan monteres ved hjælp af fjongknapper og gummistropper.

Montering
Banneret monteres ved hjælp af fjongknapper og gummistropper, der skal tilkøbes. Har du ikke mod på selv at montere banneret, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette produkt i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os