Skærmrens Pro inkl. microfiber klud
Varenummer: 575722

Skærmrens Pro inkl. microfiber klud

155,00 DKK
  • Køb 10 stk. af denne vare for 115,00 DKK pr. stk. og spar 26%
Rensesæt med rensespray og microfiber klud til rengøring af alle typer af skærme. Ideel til smartphones og tablets. Lille pakke som er nem at opbevare i en bærbar taske eller i en skrivebordsskuff.
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Alle vores skærme er udsat for forskellige influenser i hverdagen. Der befinder sig støv, snavs og bakterier på dine skærme, derfor er det vigtig at du renser og beskytter dem, så du kan nyde dine tablets, computere, tv og mobile skærme i lang tid.

En ren skærm giver en bedre oplevelse, og sparer dine øjne for den negative påvirkning, som en snavset skærm kan have på dit syn. Derudover er det hygiejnisk, at rense dine touch screen skærme, for at fjerne bakterier.

Brug denne rens til alle typer skærme:
  • LCD
  • LED
  • PDA
  • Plasma
  • Touch screen
  • Osv.
Sprøjt lidt af rensen på skærmen for at fjerne støv, snavs eller fingeraftryk. Skærm rens ligger en beskyttende film på skærmen, som reducerer kraftigt statisk elektricitet. Takket været denne film, er det nemmere at rense dine skærme næste gang du bruger rensen.

Der er en praktisk mikrofiber klud inkluderet med skærm rens PRO, for at give det bedste resultat på dine skærme. Kluden er meget absorberende og effektiv mod støv og snavs.

Skærm rens PRO er et godt tilbehør til et hver kontor, institution, virksomhed eller hjem. Takket være sin praktisk størrelse, er det nemt at tage den med overalt, så din skærm rens kan blive et godt hjælpemiddel på rejser, konferencer eller møder.

Alkoholfri og allergivenlig, 25 ml spray med en mikrofiber klud. 

 
Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 575722