"Hans" - Figur til tjek-ind

Varenummer: 791220 Kategorier ,

2.995,00 DKK ekskl. moms

Hans hjælper patienterne med at tjekke rigtigt ind.

Hans er klar til at hjælpe brugerne i huset med at tjekke rigtigt ind. Den store figur gør opmærksom på, hvor tjek-in skal foretages og øger synligheden væsentligt.

Mennesker søger intuitivt andre mennesker, og derfor er Hans den helt rigtige nudging, når det kommer til at gøre patienter mere selvhjulpne og frigøre medarbejderressourcer til vigtige kerneopgaver. Jo færre forstyrrelser for sekretærer og administrative medarbejdere, jo færre fejl opstår der pga. afbrydelserne.

Figuren måler 180 x 82 cm og er producereti Vikudur-plade, som er et let materiale hvor motivet er printet på. Det gør figuren nem at flytte – og med sine 10mm tykkelse står den stabilt.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en nudgingløsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Antal pr. pakke

1 stk.

Montering

Inde

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os