Skolebørn - Hegnsfigurer
Skolebørn - Hegnsfigurer Skolebørn - Hegnsfigurer Skolebørn - Hegnsfigurer
Varenummer: K790750 - Skolebørn

Skolebørn - Hegnsfigurer

Fra
7.995,00 DKK
Fra
7.995,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Denne serie med konturskårede designskilte med illustrationer af seje skolebørn er ideel som udsmykning på bygninger og trådhegn ved skoler, SFO'er, fritidsklubber og lignende. De farverige skilteplader skaber god stemning, og giver et smil på læben hos elever, forældre og ansatte.  

Der er kun print på én side, så hvis skiltepladerne monteres på et trådhegn, eller andre overflader hvor man kan se igennem, vil man kunne opleve en hvid bagside.  

Du kan vælge mellem forskellige højder, og ligeledes kan du selv vælge, om du ønsker at købe 5, 10 eller 20 stk. Du skal blot notere skolebørnenes numre i ‘’ønskede designs’’, og så pakker vi skiltepladerne lige efter dine ønsker.  

Montering 
Skiltepladerne kan både monteres på facader, hegn, trådhegn og mange andre steder, men selve monteringsmetoden afhænger af, hvor de skal monteres. Hvis du ønsker, at figurerne skal hænge på et trådhegn, eller andre overflader hvor man kan se igennem, skal du vælge alu plade ophæng. Her monteres der et beslag på bagsiden, som sikrer, at monteringen skjules, og de fremstår svævende. Skal figurerne derimod hænge på facader eller hegn, hvor man ikke kan se igennem, leveres de blot med forborede huller, så de er klar til montering.  

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer K790750 - Skolebørn
Målgruppe Skole