UV-print på plade - Små børn med ble - EXAKT

Shop

UV-print på plade - Små børn med ble

Varenummer: K790750 - Små børn Kategori

Fra 7.995,00 DKK ekskl. moms

Konturskåret skilteplade med forskellige illustrationer af små børn med ble. Denne serie er ideelle som udsmykning på bygninger og trådhegn ved børnehaver og vuggestuer. De er alle farverige, skaber en god stemning og får husets gæster til at smile.

Ryd

Denne serie med konturskårede designskilte med illustrationer af små og søde blebørn er ideel som udsmykning på bygninger og trådhegn ved vuggestuer, børnehaver og lignende. De farverige skilteplader skaber god stemning, og giver et smil på læben hos både børn, forældre og ansatte.

Du kan vælge mellem forskellige højder, og ligeledes kan du selv vælge, om du ønsker at købe 5, 10 eller 20 stk. Du skal blot notere børnenes numre i ‘’ønskede designs’’, og så pakker vi skiltepladerne lige efter dine ønsker.

Spejlvendte skilteplader
Børnenes former passer sammen to og to, så hvis du ønsker at montere dem på et trådhegn, kan du med fordel montere børnene spejlvendt bag på hinanden. Det sikrer, at udtrykket bliver lige pænt på begge sider af trådhegnet.

Montering 
Skiltepladerne kan både monteres på facader, hegn, trådhegn og mange andre steder, men selve monteringsmetoden afhænger af, hvor de skal monteres. Hvis du ønsker, at figurerne skal hænge på et trådhegn, eller andre overflader hvor man kan se igennem, skal du vælge alu plade ophæng. Her monteres der et beslag på bagsiden, som sikrer, at monteringen skjules, og de fremstår svævende. Skal figurerne derimod hænge på facader eller hegn, hvor man ikke kan se igennem, leveres de blot med forborede huller, så de er klar til montering.

Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Monteringstype

,

Vælg variant

, ,

Skiltehøjde

, ,

Antal pr. pakke

, ,

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os