Gør det visuelt

Visuel indretning og wayfinding til social-, ældre- og plejesektoren

Lad os hjælpe dig med

Visuel udsmykning

Dekorative motiver på vægge og gulve bidrager til den tryghedsskabende indretning, og skaber imødekommende miljøer på både gangarealer og i fællesrum.


Se mere her

Udendørs skiltning og profilering

Med væg- eller gulvfolie kan du skabe et flot visuelt miljø, som positivt påvirker helhedsoplevelsen af et rums indretning.


Se mere her

Nudging og indendørs skilte

Hjælp jeres beboere, ansatte og pårørende til at finde vej eller giv dem et kærligt skub i den rigtige retning ved hjælp af wayfinding og nudging.


Se mere her

Akustik

Lyd- og støjregulering der bidrager til bedre lydforhold og et godt miljø i alle lokaler. Kan med fordel forenes med den visuelle udsmykning.


Se mere her

Verdensmålene

De 17 Verdensmål er aktuelle som aldrig før. Her finder du grafiske løsninger til at visualisere, at I også arbejder med Verdensmålene.


Se mere her

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig EXAKTs nyhedsmail og bliv opdateret på nyheder, gode fif og kundecases. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge.


Se mere her
Visualisering ikon

Wayfinding og indretning som synliggør husets profil og identitet

Akustik ikon

Ledelsesværktøjer og et motiverende arbejdsmiljø med fokus på god akustik og æstetisk indretning

Nudging ikon

Inden- og udendørs miljøer med nudging og indretning som understøtter borgernes tryghed

Inspiration

Der er fantastisk mange muligheder for at indrette trygge miljøer til social-, ældre- og plejesektoren. Gå på opdagelse i vores galleri og lad dig inspirere af tidligere løsninger, som vi har leveret til kunder ligesom dig.

Find inspiration her

Hvem er vi?

Vi har mere end 30 års erfaring som leverandør af visuelle standarder og skræddersyede løsninger. Vores styrker er dekorative og funktionelle miljøer, med fokus på synliggørelse af profil, nudging og visuel indretning. Som kunde hos os, er vi med dig hele vejen og er behjælpelig med rådgivning, design og montering af helhedsløsninger til formidling af ethvert budskab. Vi har mange års erfaring i branchen, dækker hele Danmark og har et stærkt team af medarbejdere med forskellige kompetencer, der står klar til at hjælpe med din næste forespørgsel.

Vi er med dig hele vejen - fra idé til færdigt produkt

Det betyder, at du kun skal henvende dig ét sted, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

EXAKT er med dig hele vejen

Vi koordinerer hele processen for dig, og vores konsulenter kommer gerne ud til dig for at hjælpe med at finde frem til jeres behov - gennem rådgivning, sparring og opmåling. Vores grafiske afdeling bidrager til en kreativ og unik løsning, og så kan vi selvfølgelig også stå for monteringen. Vi sætter en ære i at finde den mest optimale og hensigtsmæssige løsning, som tager udgangspunkt i din dagligdag, dine krav og dine udfordringer. Vores produkter udvælges ud fra høje forventninger til både kvalitet og funktionalitet, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter inden for vores forretningsområder.

Kontakt os