Solo Urban Kvartet - EXAKT

Shop

Solo Urban Kvartet

Varenummer: 7250360 Kategori

2.550,00 DKK ekskl. moms

Solo Urban Kvartet er en frithængende firkantet akustikplade til loftmontering der er belagt med en perforeret stål, som er pulverlakeret. Her kombineres akustikpladens høje akustiske kvalitet med elegant design. Den frithængende enhed giver mulighed for at montere i flere lag og vinkler og de flotte flader giver et unikt design.

Ryd

Solo Urban Kvartet er en frithængende firkantet akustikplade til loftmontering der er belagt med en perforeret stål, som er pulverlakeret. Her kombineres akustikpladens høje akustiske kvalitet med elegant design. Den frithængende enhed giver mulighed for at montere i flere lag og vinkler og de flotte flader giver et unikt design.

Pladen er belagt med perforeret stål, som er pulverlakeret på alle flader og leveres i absorptionsklasse A. Kommer i pakning med 1 stk. Der kan vælges mellem 4 forskellige flader:

  • Milky Way
  • Asteroid Grey
  • Endless Space
  • Venus Copper

Den perforerede stål overflade, som er pulverlakeret har et robust design udtryk. Hele akustikpladen er dækket uden at gå på kompromis med de akustiske egenskaber for produktet. Overfladen er struktureret med mikroperforerede huller og en mat glans. Produktet fås i 4 naturlige jordfarver.

Bemærk: Farver kan variere lidt mellem forskellige produktionsserier. Gengivelse af farver varierer mellem print og virkelighed.

Montage

Til pladen der måler 120x120cm anbefales at der anvendes 4 beslag, her kan der vælges mellem:

  • Komplet beslag, direkte montering 5-7cm fra loft
  • Komplet beslag, direkte montering 7-9cm fra loft
  • Komplet beslag, justerbar wirekit 80cm fra loft
  • Komplet beslag, justerbar wirekit 150cm fra loft

Montage (M512)

Afhængig af hvilken type du ønsker skal du tilvælge disse i forbindelse med dit køb.

Vægten er ca. 6,5 kg. (4,5 kg./m²)

 

Akustik

Værdierne i diagrammet henviser til en enkelt enhed. Hvis enhederne placeres i en klynge med afstande på mindre end 0,5 meter, bliver Aeq pr. enhed let reduceret.

Testresultater i henhold til EN ISO 354.

Brandsikkerhed

Kernen af glasuld er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182.

Land: Europa

Standard: EN 13501-1

Klasse: A2-s1,d0

Rengøring

Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

For at sikre holdbarheden på disse loftplader skal et par generelle anbefalinger altid følges:

– Udfør regelmæssig vedligeholdelse af ventilationssystemet
– Undgå trykforskelle mellem plenum og rummet
– Brug rene bomuldshandsker, når du håndterer pladerne

Ved almindelig rengøring af loftpladerne anvendes af en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

  • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
  • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.

CE

Loftsystemet er CE-mærket i henhold til den europæiske harmoniserede standard EN13964: 2014. CE-mærkede byggevarer er omfattet af en DOP (Declaration of Performance).

Standarden konsoliderer testmetoder, produktklassifikation og ydeevnedeklaration for nedhængte lofter.

For en bedre gennemsigtighed omkring produktydelse er CE-mærkede byggeprodukter omfattet af en Ydeevnedeklaration (DOP), så kunder og brugere let kan sammenligne ydelsen på produkter, der er tilgængelige på det europæiske marked.

Farve

, , ,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os