Solsystem på sandwichplade - Til montering i loft Solsystem på sandwichplade - Til montering i loft Solsystem på sandwichplade - Til montering i loft Solsystem på sandwichplade - Til montering i loft Solsystem på sandwichplade - Til montering i loft Solsystem på sandwichplade - Til montering i loft Solsystem på sandwichplade - Til montering i loft Solsystem på sandwichplade - Til montering i loft Solsystem på sandwichplade - Til montering i loft Solsystem på sandwichplade - Til montering i loft Solsystem på sandwichplade - Til montering i loft
Solsystem på sandwichplade - Til montering i loft
Product Code: K763017

Solsystem på sandwichplade - Til montering i loft

Fra 17.995,00 DKK

Stort, flot og dekorativt solsystem, der kan bruges til udsmykning og læring. Alle planeterne har deres navn skrevet langs kanten. Åben op for samtaler om planeter, solsystemer og universet. Alle sæt indeholder 9 planeter, der er konturskåret hver for sig.

Læs mere

Størrelse på folieprint

Fra 17.995,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Solsystem på Sandwichplader til loft inkl. wirer til ophængning i loft.

Stort, flot og dekorativt solsystem, der kan bruges til udsmykning og læring. Alle planeterne har deres navn skrevet langs kanten. Åben op for samtaler om planeter, solsystemer og universet.

Alle sæt indeholder 9 planeter, der er konturskåret hver for sig.

Leveres i 9 dele

Vælg mellem Medium (Ø24 til 83,5 x 52 cm) eller Large (Ø56 til 104 x 167 cm)

Loftmodel leveres inkl. wirer til ophæng i loft.

Montering

Hos EXAKT kan vi selvfølgelig også hjælpe med montering. Du skal bare kontakte os på tlf. 32 70 29 17, så finder vi en god pris.