Solsystem på sandwichplade - Til montering på væg
Solsystem på sandwichplade - Til montering på væg Solsystem på sandwichplade - Til montering på væg Solsystem på sandwichplade - Til montering på væg Solsystem på sandwichplade - Til montering på væg Solsystem på sandwichplade - Til montering på væg Solsystem på sandwichplade - Til montering på væg Solsystem på sandwichplade - Til montering på væg Solsystem på sandwichplade - Til montering på væg Solsystem på sandwichplade - Til montering på væg Solsystem på sandwichplade - Til montering på væg Solsystem på sandwichplade - Til montering på væg
Product Code: K763015

Solsystem på sandwichplade - Til montering på væg

Fra 15.995,00 DKK
Stort, flot og dekorativt solsystem, der kan bruges til udsmykning og læring. Alle planeterne har deres navn skrevet langs kanten. Åben op for samtaler om planeter, solsystemer og universet. Alle sæt indeholder 9 planeter, der er konturskåret hver for sig. Vælg mellem Medium (Ø24 - 52 x 84 cm) eller Large (Ø56 til 167 x 104 cm).
Læs mere

Størrelse på folieprint

Fra 15.995,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Solsystem på Sandwichplader til montering på væggen. Stort, flot og dekorativt solsystem, der kan bruges til udsmykning og læring. Alle planeterne har deres navn skrevet langs kanten. Åben op for samtaler om planeter, solsystemer og universet.

Alle sæt indeholder 9 planeter, der er konturskåret hver for sig.

Leveres i 9 dele

Vælg mellem Medium (Ø24 - 52 x 84 cm) eller Large (Ø56 til 167 x 104 cm)