Solsystem til montering på væg - Skilteplade - EXAKT

Shop

Solsystem til montering på væg - Skilteplade

Varenummer: K763015 Kategori

Fra 10.980,00 DKK ekskl. moms

Stort, flot og dekorativt solsystem, der kan bruges til udsmykning og læring. Alle planeterne har deres navn skrevet langs kanten. Åben op for samtaler om planeter, solsystemer og universet. Alle sæt indeholder 9 planeter, der er konturskåret hver for sig. Vælg mellem Medium (Ø24 – 52 x 84 cm) eller Large (Ø56 til 167 x 104 cm).

Ryd

Dette farverige sæt af skilteplader illustrerer solen og de otte spændende planeter i solsystemet, og det flotte og dekorative design gør dem meget velegnede til udsmykning og læring i klasselokaler, gangarealer og meget mere.

Planeternes navne er skrevet langs kanten, og du kan med fordel bruge solsystemet i undervisningen til at åbne op for samtaler og læring om det store og spændende univers. Disse skilteplader er beregnet til montering på væg, men de findes også som både væg- og gulvfolie.

Sættet indeholder alle ni dele, og du kan vælge mellem to forskellige størrelser, som har følgende mål: 

  • Medium: Fra Ø24 cm til 52 x 84 cm. 
  • Large: Fra Ø56 cm til 167 x 104 cm. 

Skiltepladen er 3 mm tyk, og kombinationen af størrelsen og tykkelsen på pladerne sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres skiltepladerne med forborede huller, hvilket gør den nem at montere.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.  

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk

Produkttype

Antal pr. pakke

Størrelse

,

Montering

,

Materiale

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os