Special edition børnekalender - inkl. magneter og magnetbeslag
Special edition børnekalender - inkl. magneter og magnetbeslag Special edition børnekalender - inkl. magneter og magnetbeslag Special edition børnekalender - inkl. magneter og magnetbeslag Special edition børnekalender - inkl. magneter og magnetbeslag
Varenummer: SL712026

Special edition børnekalender - inkl. magneter og magnetbeslag

1.895,00 DKK
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Lær børnene om dagens rytme og tal om dagens ord med børnekalenderen Special Edition. Vores populære Dagens Rytme-tavle kan nu fås med en smart magnetisk monteringsmulighed, der gør det muligt at bruge tavlen i "hands-on" undervisning.

Tavlen har flotte farver og illustrationer, der viser de fire forskellige årstider. Magneter med eksempelvis ugedage, måneder og vejrsymboler medfølger tavlen og gør den anvendelig og yderst dekorativ - især i de mindre klasser, institutionen eller i skolefritidsordningen.

Magnetbeslag
Denne tavle sælges med de smarte magnetbeslag, der gør at du kan tage tavlen ned fra væggen, når du vil - og lige så let kan du hænge den op igen. Beslaget består af en stålplade til montering på væggen og en magnetisk plade samt monteringsmateriale. Stålpladen installeres i væggen med den magnetiske plade på. Tavlen er magnetisk, så den kan monteres direkte på den magnetiske plade. Se eksempel på billederne.

Flotte magneter
Med tavlen får du også de matchende Dagens Rytme magneter. Magneternes forside er trykt med klare farver og let læselig tekst. Bagsiden er fleksibel og magnetisk, så de er lette at flytte rundt på tavlen.

Størrelse
50 x 70 cm

Kvalitetsgaranti
Vi leverer kun whiteboards i højeste kvalitet, og du er garanteret 10 års garanti. Det giver dig tryghed som kunde hos EXAKT.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer SL712026