Gør det visuelt

Indretning, nudging og profilering til sundhedssektoren

Lad os hjælpe dig med

Nudging og wayfinding

Hjælp patienter og pårørende til at finde vej. Wayfinding og nudging skaber overblik for den besøgende og frigør tid for personalet.


Se mere her

Skab velvære og tryghed

Lys og natur skaber tryghed og ro hos mennesker. Med den rigtige indretning trækker du nemt lyset indenfor og skaber den rette stemning for dine patienter. Motiverne kan designes individuelt så de passer til netop din klinik.


Se mere her

Inspiration til børnehjørnet

Hjælp børn og forældre til en rolig og tryg stund i venteværelset. Indret med vægge, gulve eller døre, der inviterer til samtaler i børnehøjde. Grundet vores mange års erfaring med skoler og daginstitutioner, har vi et stort arkiv med grafik der henvender sig til de mindste.


Se mere her

Akustik

Hårde materialer med lav lydabsorption giver støj og stress til både patienter og personale i klinikken. Lad os hjælpe med løsninger, der reducerer efterklang og støj - uden at gå på kompromis med det visuelle udtryk.


Se mere her

Synlig planlægning og visualisering af struktur

Tavler er et af de mest benyttede arbejdsredskaber til planlægning i sundhedssektoren. Med den rigtige tavle kan du gøre dine planer og strategier visuelle og opleve hvordan forankringen af dem gør hverdagen mere effektiv.


Se mere her

Visuel profilering og skiltning

Skiltning, både inde og ude, er en nødvendighed, i forhold til at guide gæster bedst muligt. Et skilt skal indeholde klare budskaber eller motiver, som ikke er til at misforstå. Det handler om at skabe identifikation for patienten med tydelig og klar skilitning.


Se mere her
Velvære ikon

Udsmykning der skaber miljø og giver velvære

Nudging ikon

Nudging og wayfinding som understøtter jeres funktion og identitet

Visualisering ikon

Tydelig og dekorativ visualisering af jeres profil

Inspiration

Der er fantastisk mange muligheder for at indrette miljøer til sundhedssektoren. Gå på opdagelse i vores galleri og lad dig inspirere af tidligere løsninger, som vi har leveret til kunder ligesom dig.

Find inspiration her
EXAKT sundhedssektor galleri

Hvem er vi?

Vi har mere end 30 års erfaring som leverandør af visuelle standarder og skræddersyede løsninger. Vores styrker er dekorative og funktionelle miljøer, med fokus på synliggørelse af profil, nudging og visuel indretning. Som kunde hos os, er vi med dig hele vejen og er behjælpelig med rådgivning, design og montering af helhedsløsninger til formidling af ethvert budskab. Vi har mange års erfaring i branchen, dækker hele Danmark og har et stærkt team af medarbejdere med forskellige kompetencer, der står klar til at hjælpe med din næste forespørgsel.

Vi er med dig hele vejen - fra idé til færdigt produkt

Det betyder, at du kun skal henvende dig ét sted, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

EXAKT kundeforløb

Vi koordinerer hele processen for dig, og vores konsulenter kommer gerne ud til dig for at hjælpe med at finde frem til jeres behov - gennem rådgivning, sparring og opmåling. Vores grafiske afdeling bidrager til en kreativ og unik løsning, og så kan vi selvfølgelig også stå for monteringen. Vi sætter en ære i at finde den mest optimale og hensigtsmæssige løsning, som tager udgangspunkt i din dagligdag, dine krav og dine udfordringer. Vores produkter udvælges ud fra høje forventninger til både kvalitet og funktionalitet, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter inden for vores forretningsområder.

Kontakt os