Læringstavle - Svampe, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Svampe, 100x100 cm

1.850,00 DKK ekskl. moms

Denne læringstavle med grafik viser 20 forskellige svampe, der findes i den danske natur. Grafikken er med illustrationer, der giver en god forståelse af svampenes udseende. Desuden indeholder grafikken en beskrivelse af, hvor om svampene er spiselige eller giftige, samt størrelsen op svampens hat. Tavlen er oplagt til børnehaver, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov informationstavle. Tavlen måler 100×100 cm.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne tavle med grafik viser 20 forskellige svampe, som findes i den danske natur, og den er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov informationstavle.

Grafikken er med illustrationer, der giver en god forståelse af svampenes udseende, og desuden indeholder grafikken en beskrivelse af, om svampene er spiselige eller giftige samt størrelsen på svampens hat.

Læringstavlen måler 100×100 cm.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har læringstavlen forborede huller til nem og hurtig montering.

Opgaver til tavlen
Som noget helt unikt, findes der også små opgaver, som omhandler svampe i naturen. Opgaverne kan blandt andet være “find min skygge” og “hvilke svampe kan spises?”. De sjove opgaver gør det lettere for jer at planlægge udendørs aktiviteter og lokke børnene med udenfor. Alle opgaverne er lige til at printe og nemme at forstå. Sværhedsgraden er tilpasset børn i daginstitutioner og indskolingen. Opgaverne kan findes på Positiverne, som er vores online værktøjskasse med sjove aktiviteter, leg, læring og budskabsplakater – alt sammen tilrettelagt daginstitutioner og grundskoler. Find opgaverne til Svampe her – vær opmærksom på at opgaverne kun kan findes via adgang til Positiverne.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os