Symbolkommunikation - Familielicens, 1 års adgang
Symbolkommunikation - Familielicens, 1 års adgang Symbolkommunikation - Familielicens, 1 års adgang Symbolkommunikation - Familielicens, 1 års adgang Symbolkommunikation - Familielicens, 1 års adgang Symbolkommunikation - Familielicens, 1 års adgang Symbolkommunikation - Familielicens, 1 års adgang
Varenummer: 110012

Symbolkommunikation - Familielicens, 1 års adgang

479,00 DKK
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Symbolkommunikation er en visuel struktur app, der kan anvendes på alle platforme – og dermed tages med overalt. Med en adgang kan man let lave en enkel struktur, der viser forløb med daglige rutiner ved hjælp af egne billeder og piktogrammer.
 
Pakken indeholder 1 års Symbolkommunikation for familiens medlemmer
Symbolkommunikation er en visuel kalender app, der benyttes af mennesker i alle aldre, med kognitive udfordringer og særlig behov for struktur og en billedstøttet kommunikation. Kalenderen giver dem struktur i hverdagen i et format de kan have med sig alle steder.

Det er dog ikke en helt almindelig kalender - Symbolkommunikation giver nemlig mulighed for at benytte piktogrammer og egne billeder i kalenderen, invitere relationer, lave guider osv. Altsammen super enkelt at oprette og benytte.

Lærere, pædagoger, forældre og støttepersoner kan tilknyttes app'en.

Symbolkommunikation kan benyttes på både Android og Apple enheder samt computere og interaktive tavler.

  • Der er fri telefon og mail support.
  • Symbolkommunikation understøtter Dansk, Arabisk, Fransk, Tysk, Engelsk, Norsk og Svensk.
  • Symbolkommunikation benyttes af både skoler, institutioner samt private brugere.
  • Der medfølger guide til at komme godt i gang med Symbolkommunikation.

Abonnementet er uden binding.

Hvorfor vælge Symbolkommunikation?

  • En enkel struktur giver børn, unge og voksne med kognitive udfordringer ro og tryghed og dermed øget overskud til læring og socialt liv.
  • Grunden til mange vælger Symbolkommunikation er enkelheden. Det er lige til at gå til for både personen med kognitive udfordringer og personerne omkring, såsom lærere, pædagoger, forældre osv.
  • Symbolkommunikation tilpasses let den enkelte brugers behov, så det ikke er nødvendigt at skifte til nyt system senere i livet.

Læs meget mere om Symbolkommunikations funktioner og muligheder her.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 110012