Symbolkommunikation - Skole- og Institutionslicens
Symbolkommunikation - Skole- og Institutionslicens Symbolkommunikation - Skole- og Institutionslicens Symbolkommunikation - Skole- og Institutionslicens Symbolkommunikation - Skole- og Institutionslicens Symbolkommunikation - Skole- og Institutionslicens Symbolkommunikation - Skole- og Institutionslicens
Varenummer: 110030

Symbolkommunikation - Skole- og Institutionslicens

6.900,00 DKK
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Symbolkommunikation er en visuel struktur app, der kan anvendes på alle platforme. Symbolkommunikation er udviklet til børn og unge med særlige behov for en struktureret og billedstøttet kommunikation. Lærere, pædagoger, forældre og støttepersoner kan tilknyttes app'en. 

Pakken indeholder 1 års Symbolkommunikation med et ubegrænset antal brugere
Med dette abonnement får du et ubegrænset antal brugere (med behov for struktur), ubegrænset relationer (lærere, pædagoger, forældre, mm.) og fri support. Ingen ekstra omkostninger.
En skole- og institutionslicens giver ubegrænset adgang til at oprette struktur til elever, klasser og grupper – den mest enkle måde at skabe struktur, der kan benyttes overalt og af alle.

Med en adgang kan man let lave en enkel struktur, der viser forløb med daglige rutiner ved hjælp af egne billeder og piktogrammer. Dette giver dem struktur i hverdagen i et format de kan have med sig over alt. 

Symbolkommunikation
Symbolkommunikation er en visuel kalender app, der benyttes af mennesker i alle aldre, med kognitive udfordringer og særlig behov for struktur.

Det er dog ikke en helt almindelig kalender - Symbolkommunikation giver nemlig mulighed for at benytte piktogrammer og egne billeder i kalenderen, invitere relationer, lave guider osv. altsammen super enkelt at oprette og benytte.

Symbolkommunikation kan benyttes på både Android og Apple enheder samt computere og interaktive tavler.

  • Der er fri telefon og mail support.
  • Symbolkommunikation understøtter Dansk, Arabisk, Fransk, Tysk, Engelsk, Norsk og Svensk.
  • Symbolkommunikation benyttes af både skoler, institutioner samt private brugere.
  • Der medfølger guide til at komme godt i gang med Symbolkommunikation.

Abonnementet er uden binding.

Hvorfor vælge Symbolkommunikation?

  • En enkel struktur giver børn, unge og voksne med kognitive udfordringer ro og tryghed og dermed øget overskud til læring og socialt liv.
  • Grunden til mange vælger Symbolkommunikation er enkelheden. Det er lige til at gå til for både personen med kognitive udfordringer og personerne omkring, såsom lærere, pædagoger, forældre osv.
  • Symbolkommunikation tilpasses let den enkelte brugers behov, så det ikke er nødvendigt at skifte til nyt system senere i livet.

Læs meget mere om Symbolkommunikations funktioner og muligheder her.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 110030