Talerstol med aktiv højttaler - SPEECH-500
Varenummer: 500126

Talerstol med aktiv højttaler - SPEECH-500

17.999,00 DKK
Avanceret, professionel talerstol med indbygget 4-kanals forstærker med mixer, 100 W. SPEECH-500 giver mulighed for elektrisk justering af højde på talerstolen, fra 85 til 125 cm. Øverst har stolen en gennemsigtig sikkerhedsglasplade og et belyst rum til en bærbar computer, således der er mulighed for at skjule denne for publikum.
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Avanceret, professionel talerstol med indbygget 4-kanals forstærker med mixer, 100 W.

SPEECH-500 giver mulighed for elektrisk justering af højde på talerstolen, fra 85 til 125 cm. Øverst har stolen en gennemsigtig sikkerhedsglasplade og et belyst rum til en bærbar computer, således der er mulighed for at skjule denne for publikum.

Der er mulighed for tilslutning af trådløse mikrofoner. Pulten har 3 indgange og 3-kanals equalizer. Der er ekstra XLR-stik til LED svanehals lys. Den integrerede 30 cm (12 ") Full Range højttaler af høj effekt kapacitet giver en kraftfuld lyd.

Kabinettet er produceret i lakeret træ, hvilket giver talerstolen et eksklusivt og elegant look. Ideel til presserummet, konferencesalen eller andre steder, hvor kvalitet og eksklusivitet er et must.