Tallene 0-99 - Gulvfolie - EXAKT

Shop

Tallene 0-99 - Gulvfolie

Varenummer: K770605 Kategori

8.955,00 DKK ekskl. moms

Dekorativ og lærerig gulvfolie i flotte farver, som illustrerer tallene 0-99 i en stor tabel på 300 x 300 cm.

Ryd

Dekorativ og lærerig gulvfolie i flotte farver, som illustrerer tallene 0-99 i en stor tabel på 300 x 300 cm. Gulvfolien kan med fordel indgå som et element i matematikundervisningen, hvor børnene kan lære at tælle og senere lære at regne. Derudover kan børnene lege på det i frikvarteret eller i fritimen. Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve og findes i fire forskellige kombinationer af farver.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Farve

, , ,

Montering

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os