Tallene 1-10 - EXAKT

Shop

Tallene 1-10

Varenummer: K791124 Kategori

Fra 499,00 DKK ekskl. moms

Tallene 1-10 som 10 enkelte folier, så du selv kan bestemme hvor og hvordan de skal placeres. Med folierne kan du lade læring og matematisk indgå som en aktiv del af indretningen af lokaler eller bruge tallene til at markere lokalenumre. Vælg mellem farverne blå, orange og hvid. Hver del måler Ø15 cm

Ryd

Disse enkelte folier med tallene 1-10 giver dig fuld frihed til at bestemme, hvor og hvordan de skal bruges og placeres i daginstitutionen.

Med talfolierne kan du lade læring og matematik indgå som en aktiv del af indretningen på gangene eller stuen, eller være kreativ og bruge folierne til at lave en skattejagt for børnene.

Folierne fås i både blå, sort og orange.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Folien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere at væg- og gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en folieløsning til dig. Hvis du er interesseret i gulvfolie, vægfolie eller andre typer folie, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

,

Størrelse

Farve

, ,

Antal

Målgruppe

,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os