Talorm 10-tabel - GulvfolieTalorm 10-tabel - GulvfolieTalorm 10-tabel - Gulvfolie
Talorm 10-tabel - Gulvfolie
Varenummer: K770523

Talorm 10-tabel - Gulvfolie

Fra
1.025,00 DKK
Fra
1.025,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Talorm med 10-tabellen som gulvfolie er en kombination af dekoration og læring, hvor børnene får mulighed for at lære de forskellige tal på en sjov måde. Brug den flotte talorm til at visualisere tallene for børnene, og lad dem lære om tal og matematik i undervisningen eller i frikvarteret. Pakken indeholder 11 forskellige dele, ormens hoved og 10-tabellen 10-100, så det er muligt selv at bestemme, hvordan ormen skal forme sig. Løsningen kan Inspirere til leg og bevægelse, hvor tallene indgår som element. 

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer K770523
Produkttype Gulvfolie
Størrelse Hvert element er Ø18 cm
Antal 11 stk.
Montering Inde
Målgruppe Daginstitution, Skole