Tastatur - GulvfolieTastatur - GulvfolieTastatur - Gulvfolie
Tastatur - Gulvfolie
Tastatur - Gulvfolie Tastatur - Gulvfolie
Varenummer: K796016

Tastatur - Gulvfolie

Fra
2.010,00 DKK
Fra
2.010,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Dette store tastatur til gulvet er det perfekte værktøj til både leg og læring. I den digitaliserede verden lærer børn i høj grad om bogstaver, sprog, tal og matematik igennem teknologien. Lad selv de helt små børn udforske bogstaverne og tallene igennem leg på gulvet med dette flotte tastatur. Tastaturet er designet efter de mest almindelige tastaturer. Tastaturet er også ideel udsmykning på biblioteket, i legerummet, på gangen og i klassen. 

Tastaturet fås i 3 forskellige designs:

  • Det grå tastatur med sorte bogstaver og tegn er den mest neutrale udgave, der bl.a. kan bruges til et stilrent miljø og til de større børn.
  • Det grå tastatur med blå, røde og grønne bogstaver og tal er skræddersyet til læring, da vokalerne er røde og konsonanterne er blå.
  • Det farverige tastatur med orange, lilla, grønne, blå og lyserøde taster er festligt af natur, og kan være med til at skabe et sjovt og farverigt miljø. 

Tastaturet leveres som en hel gulvfolie. Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve.

Mål
​66,5 x 200 cm

Materiale
Folieprint på hvid folie med laminat

Print
HP print, 4 farvet CMYK. 

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Montering
EXAKT er gerne behjælpelig med montering af folier, kontakt os på tlf. 98193533 for pris. Alternativt så anbefaler vi at du tilkøber vores Monteringskit.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer K796016
Produkttype Gulvfolie
Montering Inde
Målgruppe Skole