Tavle til kort-/langsigtede indsatser
Product Code: k712016

Tavle til kort-/langsigtede indsatser

Fra 2.345,00 DKK
I en travl hverdag er det vigtigt at skabe overblik over de kort- og langsigtede indsatser, og hvordan man når frem til målene. Med denne tavle kan man let skabe dette overblik og gøre det synligt i hverdagen. Tavler i virksomheden gør, at medarbejderne aktiveres og udveksler ideer med hinanden på tværs - i sidste ende skaber det en højere effektivitet på arbejdspladsen.
Læs mere

Tavlestørrelse

Fra 2.345,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

I en travl hverdag er det vigtigt at skabe overblik over de kort- og langsigtede indsatser, og hvordan man når frem til målene.

Med denne tavle kan man let skabe dette overblik og gøre det synligt i hverdagen. På arbejdspladsen fungerer tavlen ideelt, da der er plads til at notere tiltag og igangsætning af både den langsigtede og den kortsigtede indsats. Ved at notere indsatserne på en tavle, som er synlig for personalet, bliver det lettere at brainstorme med flere medarbejdere på samme tid og dermed nå til en løsning i fællesskab. Tavler i virksomheden gør, at medarbejderne aktiveres og udveksler ideer med hinanden på tværs - i sidste ende skaber det en højere effektivitet på arbejdspladsen.

Whiteboardtavlen har aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner. Leveres som standard med pennebakke i plast og det nødvendige monteringsmateriale. 

Vælg mellem:
  • 60x90 cm
  • 90x120 cm
  • 100x150 cm

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.