Tips til grammatik - Dørfolie - EXAKT

Shop

Tips til grammatik - Dørfolie

Varenummer: 770708 Kategorier ,

1.995,00 DKK ekskl. moms

Små tips og huskeregler kan gøre en stor forskel for elevernes forståelse for dansk grammatik. På denne dørfolie finder de tips til f.eks. udsagnsled og grundled, ordklasser, synonymer, antonymer og forkortelser. Kreativ og lærerig indretning i én samlet pakke, der pifter enhver dør op.

Denne dørfolie giver gode tips til at forstå dansk grammatik, såsom grundled og udsagnsled, ordklasser og synonymer/antonymer. Den er rigtig god i danskundervisningen, da eleverne hele tiden har de grammatiske regler inden for rækkevidde. Døren kan derfor både benyttes som et redskab til undervisningen, men også som et fagligt og dekorativ element der gør indretning mere spændende. Løsningen måler 215 x 100 cm, men kan tilskæres ned til 192 x 83 cm, så den passer til jeres dør.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af dørfolien. Vi er selvfølgelig også behjælpelig med at montere din nye dørfolie, så kontakt os gerne for at høre mere.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os