Læringstavle - Træer, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Træer, 100x100 cm

Varenummer: 762916 Kategorier , , ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Denne læringstavle med grafik viser 16 forskellige træer, der findes i den danske natur. Grafikken er med illustrationer, der giver en god forståelse af træernes udseende. Desuden indeholder grafikken navnene på træernes hanblomst og hunblomst, så børnene kan lære mere om træernes formering og spredning. Tavlen er oplagt til børnehaver, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov informationstavle.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne læringstavle med grafik viser 16 forskellige træer, som kan findes i den danske natur, og den er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle.

Tavlens design er lavet med livagtige og flotte illustrationer, som giver en god forståelse for træernes udseende, og derudover er træernes navne samt hanblomst og hunblomst angivet på tavlen, så børnene kan lære mere om træernes formering og spredning.

Læringstavlen findes både i en firkantet version på 100×100 cm og en rund version på Ø100 cm.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har læringstavlen har forborede huller til nem og hurtig montering.

Opgaver til tavlen
Som noget helt unikt, findes der også små opgaver, som omhandler træer i den danske natur. Opgaverne kan blandt andet være “hvad tilhører træet?”. De sjove opgaver gør det lettere for jer at planlægge udendørs aktiviteter og lokke børnene med udenfor. Alle opgaverne er lige til at printe og nemme at forstå. Sværhedsgraden er tilpasset børn i daginstitutioner og indskolingen. Opgaverne kan findes på Positiverne, som er vores online værktøjskasse med sjove aktiviteter, leg, læring og budskabsplakater – alt sammen tilrettelagt daginstitutioner og grundskoler. Find opgaverne til træerne her – vær opmærksom på at opgaverne kun kan findes via adgang til Positiverne.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os