Læringstavle - Trafik, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Trafik, 100x100 cm

Varenummer: 762951 Kategorier ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Med denne læringstavle bliver det nemt at forstå de mange skilte i trafikken. Udeskoletavlen indeholder 40 forskellige trafikskilte. Tavlen er oplagt til børnehaver, skoler og naturområder, hvor den vil gøre det sjovt for børnene at lære trafikreglerne.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne tavle med grafik viser 40 forskellige trafikskilte, som man møder når man færdes på de danske veje, og den er velegnet i daginstitutioner, skoler og andre naturområder, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle.

Tavlen gør det nemt at forstå de forskellige trafikregler, og på tavlen kan børn og voksne finde information om, hvad de forskellige vejskilte betyder.

Læringstavlen findes både i en firkantet version på 100×100 cm og en rund version på Ø100 cm.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Skiltepladen har forborede huller til montering.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os