Læringstavle - Transport for børn, Ø100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Transport for børn, Ø100 cm

Varenummer: 762612 Kategorier ,

2.490,00 DKK ekskl. moms

Læringstavle med motiver af forskellige transportmidler i børnehøjde – både de helt almindelige fra hverdagen og de lidt mere specielle. Tavlen passer perfekt i daginstitutioner og indskoling, hvor der er mulighed for at pege og fortælle, og på den måde skabe dialog og snak børnene imellem.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne læringstavle med grafik viser 22 forskellige transportmidler for børn, og den er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle.

Du kan bruge tavlen til at udvide børnenes kendskab til transportmidler, og ligeledes kan de med fordel gå på jagt på legepladsen, og se hvor mange forskellige transportmidler de kan finde.

Læringstavlen måler Ø100 cm.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.Skiltepladen har forborede huller til montering.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os