Læringstavle - Transport, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Transport, 100x100 cm

Varenummer: K762609 Kategorier ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Denne runde tavle viser 15 forskellige transportmidler med livagtige billeder, giver en god forståelse af køretøjets udseende. Grafikken beskriver desuden, hvor hurtigt de forskellige transportmidler må køre, sejle eller flyve i Danmark. Tavlen er oplagt til børnehaver, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov informationstavle.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne læringstavle med grafik viser 18 forskellige transportmidler, og den er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle.

Du kan bruge tavlen til at udvide børnenes kendskab til de transportmidler de møder på vejene, og ligeledes kan de på tavlen finde information om transportmidlernes topfart.

Læringstavlen måler 100×100 cm.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.Skiltepladen har forborede huller til montering.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os