Gør det visuelt

Visuelle og funktionelle undervisningsmiljøer til uddannelsesinstitutioner

Lad os hjælpe dig med

Facadebogstaver på gul mur

Profilering

Med gode skilteløsninger sikrer I tydelig og klar formidling af jeres profil, og synliggør samtidig uddannelsesinstitutionen og dens værdier overfor elever og gæster af huset.


Se mere her
Designramme med print ved indgangsparti

Visuel indretning

Fokuser på din indretning og skabe imødekommende miljøer på både gangarealer og i undervisningslokaler. Dekorative og faglige motiver skaber flotte lokaler og motiverer de studerende.


Se mere her
Store lydabsorbenter med print på væg

Akustik

Lyd- og støjregulering der bidrager til bedre lydforhold og et godt arbejdsmiljø for studerende og undervisere. Kan med fordel forenes med den visuelle udsmykning.


Se mere her
Skilt med kort monteret på facade

Wayfinding

Wayfinding skal gøre det let at finde rundt. Enkelt skiltning sikrer god wayfinding, så enhver gæst eller ny elev på jeres ungdoms- eller videregående uddannelse kan føle sig velkommen.


Se mere her
Evighedskalender

Tavler

En ting der aldrig går af mode, er de klassiske og uundværlige tavler. Vi har et større udvalg af undervisningstavler, samt tavler til planlægning og visualisering af årets gang.


Se mere her
Klasselokale med 17 Verdensmål som folie monteret på vinduerne

Verdensmålene

De 17 Verdensmål er aktuelle som aldrig før. Her finder du grafiske løsninger til at visualisere og synliggøre, at I også er bekendte og arbejder med Verdensmålene.


Se mere her
Undervisning ikon

Visuelle undervisningsmiljøer til aldersgruppen med tydelige fagretninger og uddannelsesspor

Akustik ikon

Motiverende og æstetisk arbejdsmiljø med udgangspunkt i god akustik

Vision ikon

Velfungerende skiltning med wayfinding og synlig profil

Inspiration

Der er fantastisk mange muligheder for at indrette undervisningsmiljøer til ungdoms- og videregående uddannelser. Gå på opdagelse i vores galleri og lad dig inspirere af tidligere løsninger, som vi har leveret til kunder ligesom dig.

Find inspiration her
Stort folieprint på væg

Hvem er vi?

Vi har 30 års erfaring som leverandør af visuelle standarder og skræddersyede løsninger. Vores styrker er dekorative og funktionelle læringsmiljøer, med fokus på synliggørelse af profil, nudging og visuel indretning. Som kunde hos os, er vi med dig hele vejen og er behjælpelig med rådgivning, design og montering af helhedsløsninger til formidling af ethvert budskab. Vi har mange års erfaring i branchen, dækker hele Danmark og har et stærkt team af medarbejdere med forskellige kompetencer, der står klar til at hjælpe med din næste forespørgsel.

Vi er med dig hele vejen - fra idé til færdigt produkt

Det betyder, at du kun skal henvende dig ét sted, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

Forløb

Vi koordinerer hele processen for dig, og vores konsulenter kommer gerne ud til dig for at hjælpe med at finde frem til jeres behov - gennem rådgivning, sparring og opmåling. Vores grafiske afdeling bidrager til en kreativ og unik løsning, og så kan vi selvfølgelig også stå for monteringen. Vi sætter en ære i at finde den mest optimale og hensigtsmæssige løsning, som tager udgangspunkt i din dagligdag, dine krav og dine udfordringer. Vores produkter udvælges ud fra høje forventninger til både kvalitet og funktionalitet, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter inden for vores forretningsområder.

Kontakt os