Udematematik - Rund udeskoletavle | EXAKT

Shop

Læringstavle - Udematematik, Ø100 cm

Varenummer: 762615 Kategorier ,

2.490,00 DKK ekskl. moms

Denne læringstavle illustrerer, hvordan man kan bruge matematik i naturen. Med tavlen kan man gøre matematik mere håndgribeligt for indskolingen, men den kan også bruges som udgangspunkt for udendørs undervisning på legepladsen og i naturen.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne læringstavle indeholder forskellig matematisk viden, og den er lavet i et simpelt og forståeligt design.

Med denne læringstavle kan du nemt flytte matematikundervisningen ud i skolegården og lade den indgå som en sjov og lærerig informationstavle, eller lade børnene blive inspireret af tavlen til at lære mere om tal og matematik.

På tavlen kan børnene f.eks. finde information om de forskellige farver, tal og mængder, størrelser, former og meget mere, og i den ene side af læringstavlen kan børnene endog finde en lineal, som går op til 100 cm, så de kan skabe sig en forståelse for størrelsesforhold og måle de ting, de måtte støde på i naturen.

Læringstavlen måler Ø100 cm.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har læringstavlen forborede huller til nem og hurtig montering.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os