Læringstavle - Blomster, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Blomster, 100x100 cm

Varenummer: 762950 Kategorier , , ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Denne tavle med grafik viser 20 forskellige blomster, hvilket kan hjælpe med at give en god forståelse af blomsternes udseende. Blomsterne er holdt i et flot livagtigt design med navn på hver blomst, så det er nemt at genkende blomsten i naturen. Derudover står der hvornår hver blomst blomstrer, samt hvad de også kaldes – f.eks. at Hvid Okseøje også kaldes Marguerit.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne læringstavle med grafik viser 20 forskellige blomster, hvilket kan hjælpe med at give en god forståelse af blomsternes udseende.

Blomsterne er holdt i et flot livagtigt design med navn på hver blomst, så det er nemt at genkende blomsten i naturen, og derudover står der hvad blomsten også kaldes samt hvornår hver blomst har sin blomstring.

Tavlen er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle.

Læringstavlen måler 100×100 cm.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har læringstavlen forborede huller til nem og hurtig montering.

Opgaver til tavlen
Som noget helt unikt, findes der også små opgaver, som omhandler blomster. Opgaverne kan blandt andet være “hvilken farve er jeg?” og “hvornår begynder jeg at blomstre?”. De sjove opgaver gør det lettere for jer at planlægge udendørs aktiviteter og lokke børnene med udenfor. Alle opgaverne er lige til at printe og nemme at forstå. Sværhedsgraden er tilpasset børn i daginstitutioner og indskolingen. Opgaverne kan findes på Positiverne, som er vores online værktøjskasse med sjove aktiviteter, leg, læring og budskabsplakater – alt sammen tilrettelagt daginstitutioner og grundskoler. Find opgaverne til Blomster her – vær opmærksom på at opgaverne kun kan findes via adgang til Positiverne.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye løsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Antal pr. pakke

Størrelse

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os