Ugekalender - 60x120 cm
Varenummer: 704060

Ugekalender - 60x120 cm

2.795,00 DKK
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Ugeplanlæggeren er foruddefineret vandret med 7 ugedage og lodret 5 x 5 rækker, som indikerer 5 uger. Tavlen er magnetisk, skrivbar og er let tørbar.

Ugekalenderens tidløse design gør den brugbar alle steder:

  • På kontoret
  • I mødelokalet
  • På lærerværelset
  • På lageret

Ugekalenderen har en magnetisk whiteboardoverflade og 25 års garanti på overfladen.

Tavlerne har aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner. Leveres som standard med plast pennebakke på 30 cm og det nødvendige monteringsmateriale.

Tavlen har ugedagene mandag-søndag påtrykt de horisontale kolonner samt et blank felt på 30 x 60 cm til opslag i højre side af tavlen. Her kan både noteres yderligere informationer, som vedrører alle - eller hænges opslag af enhver art.

Der er 5 rækker, som indikerer hver uge i en måned. Ved at skrive numrene 1-31 i de små felter, kan kalenderen også bruges som månedskalender.

Produkttype
Whiteboardtavle med design

Materiale
Stålkeramisk whiteboardtavle med aluminiumsramme

Størrelse
60x120 cm

Tilbehør
Der medfølger en 30 cm pennebakke i plast

Montering
Der medfølger alt det nødvendige monteringsmateriale. Vi er selvfølgelig behjælpelig med at montere din nye kalendertavle. Hvis du ønsker et tilbud på montering af tavlen, skal du ringe til os på telefon 98 19 35 33.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en tavleløsning til dig. Hvis du er interesseret i kalendertavler eller andre typer tavler, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 704060