Ugeplan med aktiviteter - Flere størrelserUgeplan med aktiviteter - Flere størrelserUgeplan med aktiviteter - Flere størrelser
Ugeplan med aktiviteter - Flere størrelser
Product Code: k700850 - DS9041

Ugeplan med aktiviteter - Flere størrelser

3.495,00 DKK
Skab overblik over ugens aktiviteter med dette whiteboard, som har én stor ugeoversigt, som kan give den detaljerede oversigt over ugen samt to mindre ugeoversigter, som kan hjælpe med at skabe overblik. Derudover er der i venstre side tre felter, hvor der kan noteres indkøb, diverse og aftaler.
Læs mere

Tavlestørrelse

3.495,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Skab overblik over ugens aktiviteter med dette whiteboard, som har én stor ugeoversigt, som kan give den detaljerede oversigt over ugen samt to mindre ugeoversigter, som kan hjælpe med at skabe overblik. Derudover er der i venstre side tre felter, hvor der kan noteres indkøb, diverse og aftaler. Tavlen fungerer perfekt til at skabe et overordnet overblik over ugerne og er ideel i skoleboden, køkkenet eller andre steder, hvor der skal holdes overblik over hvad der skal indkøbes, hvilke aftaler der er lavet og hvad der ellers er af diverse informationer. Tavlen er meget overskuelig og har forskellige farver ved de forskellige ugeskemaer.

Whiteboardtavlen har aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner. Leveres som standard med pennebakke i plast og det nødvendige monteringsmateriale.  

Vælg mellem følgende mål:
  • 90 x 120 cm
  • 100 x 150 cm
  • 120 x 180 cm
10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.