Læringstavle - Urter, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Urter, 100x100 cm

1.850,00 DKK ekskl. moms

Denne læringstavle med grafik viser 28 forskellige krydderurter, hvilket kan hjælpe med at give en god forståelse af urternes udseende. Krydderurterne er holdt i et flot grafisk design med navn på hver krydderurt. Tavlen er oplagt til børnehaver, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov informationstavle.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne læringstavle med grafik viser 28 forskellige krydderurter, og den er velegnet i daginstitutioner, skoler eller naturområder, hvor den kan udvide børnenes kendskab til urter og lære de forskellige navne og udseende at kende.

Krydderurterne er holdt i et flot grafisk design med navn på hver krydderurt, og du kan finde urter lige fra den velkendte persille til citrongræs.

Læringstavlen måler 100×100 cm.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har læringstavlen forborede huller til nem og hurtig montering.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os