Vægfolie - Birkeskov - EXAKT

Shop

Vægfolie - Birkeskov

Varenummer: K791303 Kategori

Fra 6.350,00 DKK ekskl. moms

Denne vægfolie med motiv af birkeskov skaber et flot visuelt udtryk i jeres rum.

Ryd

Disse vægfolier med motiver fra birkeskoven skaber et flot visuelt udtryk i jeres rum. Motiverne kan benyttes til at skabe nyt liv i gange, klasser eller kontormiljøer. De fysiske rammer betyder meget for vores trivsel og velvære, og her kan de store vægfolier, med motiver fra birkeskoven, være med til at skabe ny energi og et helt forandret dekorativt miljø.

Det er muligt at vælge andre birkeskovmotiver end de fire muligheder, som du finder på dette varekort. Gå på opdagelse efter et alternativ på colourbox.dk eller i istock.com og vedhæft dit valg i en mail til os. Herefter vil du blive kontaktet af en af vores grafikere, så I i fællesskab kan få klarlagt, hvor stort et udsnit af motivet der skal bruges til vægfolien. Hvis du ønsker dit helt eget design, kan du i dialogen med grafikeren også spørge ind til dine muligheder.

Hvis du ønsker, at folien skal tilpasses hele din væg, bør du, inden bestilling, kontakte vores kundecenter for at oplyse de nøjagtige mål.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af vægfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne vægfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Motiv

, , ,

Produkttype

Størrelse

, ,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os