Dørfolie - Væg- og dørfolie - EXAKT

Shop

Dørfolie - Væg- og dørfolie

Varenummer: Væg- og dørfolie Kategorier ,

Dette er en større løsning som kombinerer muligheden for at foliere både døren og væggen. Det giver et stort og flot helhedsindtryk, når både dør og væg fletter sammen i ét motiv.

Dette er en større løsning som kombinerer muligheden for at foliere både døren og væggen. Det giver et stort og flot helhedsindtryk, når både dør og væg fletter sammen i ét motiv. Løsningen er ideel, hvis du ikke ønsker at oplevelsen ved et kæmpe vægmotiv skal ødelægges af en ”standard dør” midt i motivet. Det kan også være, at du ønsker at skjule døren i indretningen. Som du nok kan se, er der mange muligheder, hvor det giver mening af foliere både dør og væg. Så hvis I vil tænke stort, er dette dekorative løsning, det helt rette valg.

Den helt store fordel ved at benytte folie til at udsmykke større arealer, er at alt kan lade sig gøre. Hvad enten du ønsker bestemte udskæringer, farver eller motiver er det muligt med folie. Hos os, er det muligt at vælge mellem de motiver, du finder ude i denne kategori, ellers du kan selv gå på opdagelse efter et alternativ på colourbox.dk eller istock.com – i så fald skal du blot vedhæfte det ønskede billede i en mail til os. Hvis det ønskes, kan vores in-house grafikere også være behjælpelige med at lave dit helt eget design til døren og væggen.

Montering
Hvis du selv ønsker at stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af vægfolien. Har du ikke mod på selv at montere denne kæmpe løsninger, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os