Verdenskort - Vægfolie - EXAKT

Shop

Verdenskort - Vægfolie

Varenummer: 156052 Kategorier ,

5.560,00 DKK ekskl. moms

Klassisk men stilfuldt verdenskort som folie klar til direkte opsætning på væg.

Klassisk men stilfuldt verdenskort som folie klar til direkte opsætning på væg. Dette verdenskort ser ud præcis, som du kender det fra de ikoniske ”rul-ned-kort” fra klasselokalerne. Du får et overblik over hele verden og undgår udfordringerne med at få det rullet op og ned.

Kortet er til stor gavn i klasselokalet, men kan også bruges som en del af indretningen i ethvert lokale. Landene er lavet i forskellige farver, så det er nemt at se, hvor grænserne skiller, og på samme tid får du et verdenskort flot og simpelt design.

Licens
Prisen inkluderer licens til brug af kortet på folien.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af vægfolien. Har du ikke mod på selv at montere vægfolien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne vægfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

NB: På grund af foliens bredde bliver det printet på to stykker folie!

Produkttype

Størrelse

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os