Vaske hænder-guide - Dørfolie, pakke med 5 stk. - EXAKT

Shop

Vaske hænder-guide - Dørfolie, pakke med 5 stk.

Varenummer: 791146 Kategorier ,

475,00 DKK ekskl. moms

Folieprint med guide til at vaske hænder i en optimal størrelse til at placere på enten dør, væg eller spejl på badeværelser, toiletter og andre steder med håndvaske. Folieprintet måler 25 x 20 cm.

Guide til at vaske hænder.

Guiden skal være med til at minde børn og voksne om, at de skal huske at bruge sæbe – samtidig bliver de instrueret i, hvordan man vasker sine hænder grundigt.

For at undgå virussmitte er det vigtigt at man tager sine forholdsregler og kender til de gængse hygiejneanbefalinger. I kan være med til at sikre, at medarbejdere, elever eller gæster af huset er bekendte med hygiejnerådene, og sørger for at vaske deres hænder ordenligt efter de har været på toilettet eller i kontakt med madvarer. Det er nemlig yderst vigtigt at man vasker sine hænder ofte og grundigt. Formålet er at oplyse folk og undgå at bakterier og virus spredes internt.

Folien kan monteres på både døre, vægge og spejl og måler 25 x 20 cm.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Antal pr. pakke

Størrelse

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os