"Vent bag linjen" - Gulvfolie - EXAKT

Shop

"Vent bag linjen" - Gulvfolie

Varenummer: K796152 Kategori

Fra 299,00 DKK ekskl. moms

Gulvfolien findes i længder af 1, 2 eller 3 meter i fire forskellige farver.

Ryd

“Venligst vent bag diskretionslinjen, tak”. Gulvfolien er en del af vores ’Hold afstand’ serie, der skal bidrage til at skabe en synlig markering af, at den anbefalede afstand bliver overholdt.

Hjælp personer at holde anbefalede afstand til hinanden. I virksomheder, uddannelsesinstitutioner eller køen til supermarkeder kan folien bruges som en venlig reminder så medarbejdere, gæster, kunder eller elever sørger for at overholde den anbefalede afstand til personerne foran. Det er med andre ord et redskab til nudging, der kan benyttes til at ændre folks adfærd i en ønsket retning. Vælg om linjen skal være 1, 2 eller 3 meter. Hvert gulvfolie måler 10 cm i bredden og findes i fire forskellige farver.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere gulvfolien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

, ,

Farve

, , ,

Skiltehøjde

240

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os