"Vent bag linjen"-rondel - Gulvfolie, pakke med 5 stk. - EXAKT

Shop

"Vent bag linjen"-rondel - Gulvfolie, pakke med 5 stk.

Varenummer: K796150 Kategori

1.195,00 DKK ekskl. moms

“Vent bag linjen”-rondel – Gulvfolie

Ryd

“Vent venligst bag diskretionslinjen, tak” – rondel. Gulvfolien er en del af vores ’Hold afstand’ serie, der skal bidrage til at skabe en synlig markering af, at den anbefalede afstand bliver overholdt.

Hjælp medarbejdere, elever eller gæster om at holde den anbefalede afstand til hinanden. Med disse gulvfolier kan I tydeliggøre budskabet, og sikre at den anbefalede afstand bliver overholdt.

I supermarkeder eller kantiner kan folien bruges som en venlig reminder i indgangen, så folk bliver opmærksomme på, at de skal huske at holde respektabel afstand når de nærmer sig kassen. Folierne kan også benyttes som afmærkede zoner for, hvor kunder skal stå for at overholde den anbefalede afstand. Det er med andre ord et redskab til nudging, der kan benyttes til at ændre folks adfærd i en ønsket retning.

Gulvfolien måler Ø40 cm og findes i fire forskellige farver.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere gulvfolien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Antal pr. pakke

Størrelse

Farve

, , ,

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os