Verdenskort med kontinenter - Folieprint | EXAKT

Shop

Folieprint - Verdenskort med kontinenter

Fra 1.560,00 DKK ekskl. moms

Folieprint med stilfuldt og flot verdenskort med kontinenter til dekoration eller læring. Dette verdenskort er opdelt i kontinenter med de syv kontinenter og angivelse af areal, indbyggere og største by.

Ryd

Stilfuldt og flot verdenskort til dekoration eller læring. Dette verdenskort er opdelt i farver med de syv kontinenter, samt angivelse af areal, indbyggere og største by. De forskellige farver giver et hurtigt og tydeligt overblik over de forskellige kontinenter. Med sit stilfulde design og hvide baggrund passer kortet ind alle steder – både til virksomheder og grundskoler. Kortet er ideelt til brug i geografiundervisningen, men kan også bruges til lærerig indretning. Folien fås både som gulv- og vægfolie.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

,

Størrelse

,

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os