Verdenskort med lande
Varenummer: K790602

Verdenskort med lande

Fra
3.495,00 DKK
Fra
3.495,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Stilfuldt og flot verdenskort til dekoration eller læring. Dette verdenskort er opdelt i lande, markeret med forskellige farver samt landenavne. Med sit stilfulde design og hvide baggrund passer kortet ind alle steder - både til virksomheder og grundskoler. Kortet er ideelt til brug i geografiundervisningen, men kan også bruges til lærerig indretning. Folien fås både som gulv- og vægfolie.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger dette folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer K790602