Det sjove alfabet - Vinduesfolie - EXAKT

Shop

Det sjove alfabet - Vinduesfolie

Varenummer: 770501 Kategori

799,00 DKK ekskl. moms

Brug folien til at visualisere alfabetet for børnene, og lære dem om alfabetet. Hvert bogstav har en fin tegning.

Det danske alfabet består af 29 bogstaver. Her får du dem alle som separat folie – hver især med både stort og lille bogstav samt tilhørende illustration, der viser et eksempel på et ord med det tilhørende bogstav som forbogstav. Dette giver løsningen en læringsværdi og på samme tid den underholdningsværdi, der skal til for at holde elevernes fokus i indskolingen. Der skelnes mellem røde og blå bogstaver, som er med til at give et simpelt og hurtigt overblik over vokaler og konsonanter. Folien monteres på vinduet, men de 29 dele giver et større frirum i forhold til placeringen af de forskellige bogstaver. De kan monteres som illustreret på det tilhørende billede, som et klassisk alfabet, men det kan også gøres på alternativ vis.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af vinduesfolien. Har du ikke mod på selv at montere vinduesfolien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette vinduesfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Antal

Målgruppe

,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os