Dinoland - Vinduesfolie
Dinoland - Vinduesfolie Dinoland - Vinduesfolie Dinoland - Vinduesfolie Dinoland - Vinduesfolie Dinoland - Vinduesfolie
Varenummer: 770508

Dinoland - Vinduesfolie

495,00 DKK
495,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Denne vinduesfolie er en del af vores sjove vinduesrammekoncept, hvor du kan udsmykke kedelige vinduer i daginstitutionen med et farverigt og indbydende landskab. Lad børnene rejse millioner af år tilbage i tiden til dinoland og de fantasifulde dinosaurusser. Her kan de møde den grønne langhals, den lilla viftekrave og den blå næbdino, men børnene skal være forsigtige, for den farlige, rygende vulkan kan gå i udbrud når som helst.  

De forskellige folier i vores vinduesrammekoncept passer sammen, så du kan med fordel placere dem ved siden af hinanden på et større vinduesparti. Hvert enkelt folie fortæller sin egen lille historie med udgangspunkt i forskellige temaer.

Motivet trykkes på en gennemsigtig folie, som monteres som et helt stykke på vinduet.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger denne vinduesfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere vinduesfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 770508
Produkttype Vinduesfolie
Størrelse 20 x 100 cm
Målgruppe Daginstitution