Stillezone - Vinduesfolie, pakke med 5 stk.
Varenummer: 791013

Stillezone - Vinduesfolie, pakke med 5 stk.

720,00 DKK
720,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Denne vinduesfolie er simpel og meget klar i sit budskab, da den i sin enkelthed illustrerer, at det er et område hvor man skal være stille. Du kan med fordel bruge vinduesfolien i et område, hvor de mindste børn får en lur i barnevognen, da folien både kan ses indefra og udefra.  

Folien er lavet i et børnevenligt design, så børnene kan genkende sig selv og forstå budskabet.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger denne vinduesfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere vinduesfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 791013
Produkttype Vinduesfolie
Antal pr. pakke 5 stk.
Størrelse Ø30 cm