Runde tal, 1-20 - Vinduesfolie
Varenummer: 770595

Runde tal, 1-20 - Vinduesfolie

799,00 DKK
799,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Skab et inspirerende og lærerigt miljø med denne vinduesfolie. Pakken indeholder tallene 1-20 i forskellige farver. Placer vinduesfolierne på række eller bland dem, så børnene kan lære at kende de forskellige tal fra hinanden og kan lære at tælle til 20. Folien er dekorativ og giver det perfekte udtryk til eksempelvis daginstitutionen, fritidshjemmet eller indskolingen. Ved at blande de forskellige tal kan du lave en leg med børnene, hvor de skal pege på tallene i rigtig rækkefølge – dermed lærer de at tælle på en sjov og aktiverende måde. Mulighederne er mange – brug din fantasi og skab forskellige lege i samarbejde med børnene. 

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af vinduesfoliet. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger dette vinduesfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 770595
Produkttype Vinduesfolie
Størrelse Ø10 cm
Antal 20 stk.
Målgruppe Daginstitution, Skole