Tal - Vinduesfolie - EXAKT

Shop

Tal - Vinduesfolie

Varenummer: 770517 Kategori

495,00 DKK ekskl. moms

Udsmyk vinduerne med tal – dette opfordrer til læring og skaber et flot, lærerigt miljø. Folien indeholder tallene fra 0-99. Folien viser med pink og grøn farve, hvilke tal der er lige og hvilke der er ulige.

Ønsker du at visualisere tallene fra 0-99 i den daglige undervisning? Denne vinduesfolie, med tallene fra 0-99, motiverer til læring og skaber på samme tid et flot, lærerigt miljø. Folien viser med grøn og pink, hvilke tal der er lige og hvilke der er ulige. Dette gør det ikke kun let for eleverne, at skelne mellem lige og ulige tal, men du får også et mere nuanceret design.

Tallene trykkes på en gennemsigtig folie, der monteres som et helt stykke på vinduet.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af vinduesfoliet. Har du ikke mod på selv at montere vinduesfoliet, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette vinduesfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Målgruppe

,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os