Vingepylon
Vingepylon Vingepylon Vingepylon Vingepylon Vingepylon
Varenummer: 1500026

Vingepylon

Kontakt venligst vores sælger for at få oplyst prisen på Vingepylon.

Fill out my online form.
Vingepyloner er oplagte som henvisnings- og facadeskilte. Løsningen er elegant og holdbar. Der er stor valgfrihed i forhold til både design og størrelse. Læs mere
Beskrivelse

Detaljer

Vingepyloner er oplagte som henvisnings- og facadeskilte. Løsningen er elegant og holdbar. Der er stor valgfrihed i forhold til både design og størrelse. Vingepylonen leveres med vægbeslag med forborede huller til ophæng.

Hos EXAKT har vi et lækkert udvalg, så du altid kan finde netop den løsning, der passer til din virksomhed eller institution. Alle pylonerne er beregnet til montering af foliebogstaver og andre folieprint, og der er derfor ikke den ting, der ikke kan laves på pylonerne.

Base vingepylon - vores mest populære
Vingepylonen er den elegante løsning til gadebilledet eller gangarealer, hvor du ønsker at budskabet skal være læsbart på begge sider og kunne ses på lang afstand. Det er et komplet pylonsystem med et unikt ellipsedesign. Hvis du vælger Base systemet, kan du få et eksklusivt og ensartet look på dine store skilte både ude og inde.

Produktinformation
Lige som de andre pyloner har vingepylonen et elegante ellipsedesign med ombukkede frontplader samt gummilister. Vingepylonen leveres som standard i naturanodiseret aluminium eller hvidlakeret og med sorte beslag samt toplåg og afslutning. På forespørgsel kan pylonen også leveres i en helt plan model mod tillæg. Leveres op til størrelse 1000mm i længde ud fra væg og 750mm i bredde/højden.

Planform - Pyloner i et elegant, plan design
Planform produceres, som navnet hentyder, i et plan design. Pylonerne har den meget klassiske firkantede form, og er ikke til at overse. Planform pylonerne er opbygget på to ben, hvor frontpladerne er ombukket på både kanter og i top, og på kanterne i siden er der monteret dæklister i aluminium. Du bestemmer helt selv pylonens indhold, da dette monteres som folieprint

Kontakt EXAKT 
Hvis du er interesseret i vingepyloner, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme.

Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Download