Vinkehænder - 8 stk.
Varenummer: K770597

Vinkehænder - 8 stk.

Fra
495,00 DKK
Fra
495,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Med disse vinkehænder kan du skabe farverig udsmykning på vinduer og gulve, og samtidig illustrere hvor børnene kan vinke farvel til deres forældre eller bedsteforældre, når de forlader daginstitutionen. 

Vinkehænderne kan også nemt bruges som et element i leg og bevægelse. Du kan med fordel have hænderne på både væg og gulv, og dermed skabe et alternativt motorikspil, hvor børnenes hænder skal placeres på forskellige farver.

Sættet indeholder 8 konturskårede hænder:

  • 2 stk. blå
  • 2 stk. lilla
  • 2 stk. lyserød
  • 2 stk. gul

Mål
Hver hånd måler ca. 13 x 11,5 cm. 

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger denne folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Folien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulv- og vinduesfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer K770597
Farve Ass. farver
Målgruppe Daginstitution